Grote overwinning voor de MO15

12 december 2022 21:00

Het is zaterdagmiddag een gewone wedstrijddag voor MO15. We moesten tegen Nieuw Woensel. Op de ranglijst stonden wij laatste en Nieuw Woensel op een zevende plek. We hadden nog geen wedstrijd gewonnen wel een paar keer maar net verloren. We begonnen met de warming up, kregen onze opstelling te horen en toen waren we klaar voor de wedstrijd. We begonnen fel aan de wedstrijd en zetten meteen druk door goed naar elkaar over te spelen. Na 5 minuten stonden we al met 4-0 voor. We wisten niet wat ons overkwam. Dit gaf ons z’on goed gevoel dat we meer wilden. Dus gingen we door. Er werd goed gecombineerd en met de rust stond het al 11-0.

In de rust hebben we ons spel wat aangepast en gekozen voor een andere keeper. We bleven fel voetballen maar de tegenstander gaf niet op en deden ook erg hun best. Uiteindelijk werd het 16-0 voor ons. Het was een leuke wedstrijd en er waren veel supporters ondanks de koude. Ook hebben we 3 nieuwe voetbalsters van Blauw-Geel bij ons team gekregen. Het was na de wedstrijd een feestje in de kleedkamer. We gaan met veel zelfvertrouwen naar de volgende wedstrijd. Met dank aan onze trainers Jacqueline, Martijn, Gerdien, Thijs en Anke.