Jo19-2 nipt onderuit tegen O.S.S.'20

25 februari 2019 19:15

Na een zwaarbevochten maar terechte remiste tegen HVCH JO19-2, traden de strijders van Erp JO19-2 vol vertrouwen aan tegen koploper O.S.S'20.

Met de zon in de rug schoten de mooi-weer-voetballers van Erp uit de startblokken. Met een tactisch subliem uitgekiende 4-4-2 opstelling kwamen de bezoekers er de eerste helft niet aan te pas. Dit resulteerde na 33 minuten in een terechte voorsprong voor Erp. Kersverse spits Dany “Daniel” Brugmans verdiende een corner, welke door Willy Verbakel op de lat geparkeerd werd. De altijd scherpe Youri Verbruggen legde de bal vervolgens panklaar voor Koen Delicious, welke de 1-0 binnen schoof. Na rust kwam het gefrustreerde O.S.S. sterk uit de kleedkamer. Na aanhoudende druk voelde Dennis “de Zaag” Schürrmann zich genoodzaakt aan de noodrem te trekken. O.S.S. liet Tijn P. vanaf 11 meter kansloos: 1-1. Na een nieuwe reeks aanvallen kopte O.S.S. de 1-2 tegen de touwen, waardoor Erp met legen handen de kantine in “moest”. P.s. Tijn Pennings had ook een paar goede reddingen.