ERP
tel. 0413-210518

Erp mocht vandaag aantreden tegen Sarto uit Tilburg. Oudgediende Olger Smits mocht vandaag ook weer aantreden en deed dat met verve.

Door: Mart van den Elzen

Erp kwam al na een paar minuten prima weg doordat de bal via de onderkant van de lat het veld weer in stuiterde. Erp nam daarna het heft in handen en speelde een prima pot. Via een prima aanval kwam de bal bij Joost van Dijk en zijn voorzet op Wietse van Lankveld was prima. Helaas schoot Wietse net naast het vijandige doel. Helaas ging het daarna in de 15de minuut helemaal fout. Een onschuldig schot werd door onze keeper Dennis verkeerd beoordeeld en de bal rolde tergend langzaam over de doellijn. Gelukkig was het binnen 10 minuten weer gelijk door een prima ingeschoten vrije trap van wie anders dan Youri Vissers. Gezien het spelbeeld was dit zeker verdiend. Kort daarna ging het helaas weer verkeerd. Een vrije trap van Sarto werd in de bovenhoek gekruld en Erp stond helaas weer achter. Erp ging zodoende weer rusten met een achterstand. Het grote verschil met afgelopen wedstrijd was dat Erp het betere van het spel had dus de tweede helft moest het gebeuren. Joost van Dijk werd in de rust gewisseld voor Daan van Hoof. Na een kleine 10 minuten in de tweede helft scoorde Youri zijn tweede goal met een prachtig afstandsschot. Erp bleef de betere partij en had af en toe prachtige aanvallen over vele schijven. Halverwege de tweede helft was het dan zover. Tom van den Tillaar passeerde een paar spelers en via een mooie voorzet scoorde Daan de 3-2. Zou het dan toch een keer lukken om de drie punten in eigen huis te houden? Mede door een prachtige redding van Dennis was dit gelukkig waar. Erp staat nu 10de van de 13 en heeft nu weer hoop op klasse behoud. Vandaag heeft Erp aangetoond dat het zeker niet onderdoet voor ploegen die hoger staan. Met de juiste inzet is er nog alles mogelijk. 7 April 14:30 is de volgende wedstrijd in Eersel tegen EFC.     IMG_7547.jpg