Feestweekend

Feestweekend

Op 10-11-12 juni 2022 vindt na twee jaren uitstellen eindelijk het grote senioren feestweekend plaats. Dit weekend staat volledig in het teken van voetballen, feesten en gezelligheid. Een weekend wat ieder lid, van jong tot en oud en betrokken bij de club zeker niet wil missen. Leg deze datum dus alvast goed vast!

Op dit moment zijn we nog druk bezig om het programma helemaal samen te stellen en alles te organiseren. Hier komt namelijk heel wat bij kijken. Wel kunnen we alvast verklappen dat er een grote feesttent op onze binnenplaat omhooggehezen zal worden en dat het een knalfeest zal worden voor jonger en ouder.

Omdat een weekend drie dagen duurt, organiseren we dus ook op drie dagen verschillende activiteiten. De vrijdagavond zal daarbij in het teken staan van een bijzondere voetbalwedstrijd. We hebben namelijk een team weten te strikken met professionals die het op zal nemen tegen een team van Erp. Deze avond is toegankelijk voor iedereen (ook kinderen) binnen en buiten de club. Na afloop zal een feest losbarsten. 

Wanneer de rookwolken van de vrijdagavond zijn opgetrokken organiseren we op zaterdag gave activiteiten voor de jeugd en is op zaterdagavond tijd voor een feest voor de leden, oud-leden, sponsoren en direct betrokken. Zondag zal in het teken staan voor de leden die wat rustiger aan willen feesten.

Wil je meer weten over het feestweekend? Houd deze pagina dan in de gaten. Meer informatie volgt snel.


Banner_website_update.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!