75 jaar RKVV Erp

75 jaar RKVV Erp

Helaas is het jubileumseizoen 2019-2020 anders gelopen dan we gewild hadden. Maar nog steeds gaat iedereen merken dat RKVV Erp 75 jaar bestaat. Want ondanks als moeten we deze bijzondere mijlpaal vieren met de heleclub. Van mini's tot veteranen, van dames tot Erp 1 en natuurlijk al onze fantastische vrijwilligers. Samen maken wij de club! En daarom is het feestweekend wederom met een jaar verplaatst naar 10-11-12 juni 2022.

Als vereniging zijn we al enkele jaren achter de schermen bezig met het jubileum. Het blijft natuurlijk ook superbijzonder om al 75 jaar een club te zijn waarin jong en oud zich verbonden voelt én dat ook nog eens midden in het hart van ons mooie Erp. Ooit opgericht als Achilles in 1944 en spelend op de Achterdijk hebben we nu een vereniging met meer dan 700 enthousiaste leden en spelen we al tientallen jaren op Sportpark D'n Uil.

Voorafgaand aan het jubileumseizoen hebben we natuurlijk al verschillende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan de eerste editie van de warming-up cup, de pubquiz en fantastische dienstenveiling. Deze activiteiten zijn georganiseerd om iedereen alvast warm te krijgen voor het jubileumjaar en om de nodigen financiële middelen bij elkaar te krijgen. En dat is gelukt! Dankjewel allemaal. 

Samen met alle betrokkenen bij de club vieren we het jubileum. We hebben daarbij geprobeerd om een programma samen te stellen waarin iedereen kan genieten van 75 jaar RKVV Erp. Naast onderstaande activiteiten is een groep enthousiaste vrijwilligers ook dit jubileum weer bezig met het samenstellen van een geweldig jubileumboek. Meer informatie daarover lees je hier. Klik voor meer informatie over de jubileumcommissie of de historie van de club.


Zet onderstaande activiteiten alvast in je agenda:


Warming-Up Cup | 24 augustus 2019

Feestreceptie | 27 december 2019

Feestweekend | 10-11-12 juni 2022


Hopelijk zien wij jullie allemaal dan!

Met sportieve groet,

De jubileumcommissie namens RKVV Erp


Homepage_square_banner_update.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!