75 jaar RKVV Erp

75 jaar RKVV Erp

Op 10-11-12 juni gaat het dan eindelijk gebeuren! Samen met iedereen met een blauw-wit hart vieren wij 75 jaar RKVV Erp. Van mini's tot veteranen, van dames tot Erp 1 en natuurlijk al onze fantastische vrijwilligers en sponsoren. Samen maken wij de club! En daarom gaan we deze bijzondere mijlpaal groots vieren. De jubileumcommissie heeft een geweldig programma samengesteld, dus zorg dat je er bij bent!


Jubileumvrijdag | 10 juni

Vrijdag_online_vierkant.jpg
Het belooft een waar voetbalspektakel te worden op de vrijdagavond. Een mix team van spelers 
uit al onze seniorenteams neemt het namelijk op tegen FC de Rebellen. Het team met rebelse ex-profs die het spelletje nu niet meer zo serieus nemen maar nog steeds een aardig balletje kunnen trappen. De selectie bestaat dan ook o.a. uit Wesley Sneijder, Andy van der Meijde, Wim Kieft, Glenn Helder, John de Wolf en Luc Nilis en vele andere. Om 19:30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark D'n Uil. 

Derde helft in de feesttent

Na het voetbalspektakel is het tijd voor een supergezellige derde helft onder het genot van de heerlijke klanken van verschillende club DJ's. Kortom hier wil je bij zijn! 

Tickets voor de wedstrijd zijn voor iedereen te koop in de kantine of via onderstaande knop. De tickets kosten in de voorverkoop €7,50 (ex servicekosten), aan de deur €10,-. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen.

KLIK HIER VOOR TICKETS


Jubileumzaterdag | 11 juni

Zaterdag_online_Jeugd_vierkant.jpg

Jeugd voetbalfeest
De zaterdagochtend en middag staat volledig in het teken van het jeugd voetbalfeest. Een spektakel voor onze jeugdleden die ze zeker niet willen missen.
In de ochtend wordt er gestart met een programma voor de jongste jeugd t/m de JO11. De mystery guest zal de warming-up verzorgen waarna er verschillende spectaculaire (voetbal)spellen klaar staan. Heb jij bijvoorbeeld al eens levend tafelvoetbal gespeeld? De ochtend wordt afgesloten met iets lekkers. 

In de middag is het de beurt voor de JO12 t/m JO17 om het voetbalfeest verder voort te zetten. Ook hier zijn kosten nog moeite gespaard, wat dacht je bijvoorbeeld van een voetbalclinic onder leiding van een oud prof voetballer. En natuurlijk gaan we met de tijd mee en spelen we een spel waarmee voetbal op een hele andere manier beleefd gaat worden. Wat dat is, houden we nog even geheim. Ook hier zal de middag met iets lekkers worden afgesloten. 

Een DJ zorgt de gehele dag voor een vrolijke noot. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topdag! Om mee te doen kunnen jeugdspelers zich aanmelden bij zijn of haar trainer.
 

KLIK HIER VOOR MEER INFO 

Zaterdag_online_vierkant_Senioren.jpgFeestavond
Op zaterdagavond is het tijd voor alle spelende leden (JO19 t/m veteranen), vrijwilligers en sponsoren om het dak van de feesttent er even af te laten gaan. We hebben groots uitgepakt met REPOP en de zingende DJ Marcel Janssen die zorgen voor de muzikale klanken, een prachtig aangeklede tent en lekkere hapjes. Bovenal wordt het gewoon retegezellig. Vanaf 19:00 uur start het feest en we gaan door tot 01:00 uur. Graag vragen we je om vooraf aan te melden voor 1 juni via onderstaande link of in de kantine. Hierbij mogen alle leden zijn of haar partner of één introducé mee nemen. 

MELD JE HIER AAN VOOR DE FEESTAVOND

Jubileumzondag | 12 juni
Zondag_online_vierkant.jpg
Op de zondag sluiten we het weekend goed af. We starten in de ochtend vanaf 11:00 uur met een heerlijke brunch in de feesttent. Voor deze lekkere ochtend is iedereen welkom maar nodigen we met name onze ouderen leden van harte uit. Onder het genot van een broodje kan er gezellig gebuurt worden. Daarnaast zal Peter Kerkhof zorgen voor een fijne muzikale klank. Aanmelden voor de brunch kan in de kantine of via onderstaande link, de kosten bedragen €10 per persoon.

Nadat iedereen lekker heeft gegeten is het tijd voor de RKVV Erp Oldstar wedstrijd. Een fijne pot voetbal tussen oud-sterren uit onze eerste elftal. Wie er acte de présence gaan geven houden we nog even geheim maar een spektakel gegarandeerd. 

Na deze wedstrijd is het tijd om het weekend echt af te gaan sluiten. Tijdens de derde helft kan er onder het genot van de muziek van verschillende DJ's en een lekker drankje nog een keer een klein feestje gebouwd worden. 

KLIK HIER VOOR AANMELDEN BRUNCH EN MEER INFO

 


 

Als vereniging zijn we al enkele jaren achter de schermen bezig met het jubileum. Het blijft natuurlijk ook superbijzonder om al 75 jaar een club te zijn waarin jong en oud zich verbonden voelt én dat ook nog eens midden in het hart van ons mooie Erp. Ooit opgericht als Achilles in 1944 en spelend op de Achterdijk hebben we nu een vereniging met meer dan 700 enthousiaste leden en spelen we al tientallen jaren op Sportpark D'n Uil.

Voorafgaand aan het jubileumweekend hebben we natuurlijk al verschillende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan de eerste editie van de warming-up cup, de pubquiz en fantastische dienstenveiling. Deze activiteiten zijn georganiseerd om iedereen alvast warm te krijgen voor het jubileumjaar en om de nodigen financiële middelen bij elkaar te krijgen. En dat is gelukt! Dankjewel allemaal. 

Samen met alle betrokkenen bij de club vieren we het jubileum. We hebben daarbij geprobeerd om een programma samen te stellen waarin iedereen kan genieten van 75 jaar RKVV Erp. Naast onderstaande activiteiten is er ook een fantastisch jubileumboek uitgebracht. Meer informatie daarover lees je hier. Klik voor meer informatie over de jubileumcommissie of de historie van de club.


Hopelijk zien wij jullie allemaal 10-11-12 juni!

Met sportieve groet,

De jubileumcommissie namens RKVV Erp
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!