Erp 7 speelt absolute kraker - Voetbalvereniging RKVV Erp

Erp 7 speelt absolute kraker

Erp 7 speelt absolute kraker

6 maart 2023 18:15


Al vanaf de eerste speeldag staat de ploeg van topcoach Peeke Claasse al bovenaan. Echter kwam er na 7 overwinningen op rij zand in de motor van Erp 7. De eerste nederlaag (7-2) tegen concurrent Boekel Sport 5 was in speelronde 8 een feit. Een wedstrijd waarin de Boekelaren nogal wat hulp kregen van hogere machten. En deze nederlaag dreunde nog even door. Want de wedstrijd er na tegen laagvlieger Keldonk werd ook verloren. Gelukkig herpakte de ploeg zichzelf en staat Erp 7 na overwinningen tegen SCMH, Blauwgeel en Gemert toch nog bovenaan. Echter met een verschil van slechts 2 punten en dat betekent dat zondag het absolute topduel tegen Boekel Sport 5 op het programma staat.

Een do or die wedstrijden, een zespuntenpot, een kraker van jewelste, welke term je ook gebruikt. Gewonnen zal er moeten worden door 'het zevende' om te zorgen dat een belangrijke stap richting het kampioenschap, waar toch wel iedereen op rekent, gezet kan worden. En bovendien heersen er ook nog wel wat revanche gevoelens. 

Kortom daar hebben ze jullie (de fans) voor nodig. Kom jij ze ook aanmoedigen? Bezoek dan aankomende zondag Sportpark D'n Uil. Aanvang wedstrijd 13:00 uur. 

Schermafbeelding_2023-03-06_om_18.43.46.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!