27 Januari: Bonte Avond 2023 - Voetbalvereniging RKVV Erp

27 Januari: Bonte Avond 2023

27 Januari: Bonte Avond 2023

8 januari 2023 19:30


Op vrijdagavond 27 januari is het weer de hoogste tijd voor de traditionele bonte avond. Vanaf 20:30 uur zal het in de kantine weer bonter dan bont worden.

Na drie jaar onder leiding van Prins Lars D'n Uurste is het de hoogste tijd dat hij afgevoerd gaat worden. Maar gelukkig kiezen we direct een nieuwe prins(es). Een erebaantje die natuurlijk ieder lid van de voetbalclub wel zou willen bekleden. Ook voor dit jaar hebben we weer een prachtige prins(es) gevonden die de bijna onmogelijke taak op zich gaat nemen om Lars op te volgen. Jullie zijn vast heel benieuwd wie dit zal gaan worden. Wij kunnen maar een ding zeggen. Op vrijdagavond 27 januari wordtie op spectaculaire wijze onthult tijdens de Bonte Avond. 

Maar naast de onthulling van de prins staat er meer geweldigs te gebeuren. We gaan namelijk weer quizen. En niet zomaar een quiz we spelen namelijk 'De kantineteam quiz'. Het team dat er met de titel van door gaat verdiend een heleboel biertjes. Wij verklappen vast. Hoe groter de aanwezigheid van je team, hoe meer kans op de winst. 

Naast al deze serieusiteiten zal de avond van de nodige feestelementen worden voorzien door onze DJ Smiley en DJ Dotwood. Kortom ben erbij, iedereen is uitgenodigd vanaf 20:30 uur.

Bonteavond_2023.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!