Erp 10 heeft nieuwe shirtsponsors

Erp 10 heeft nieuwe shirtsponsors

10 december 2021 16:30


Al tijdens het vorige seizoen zijn EG-projecten en C. van Schaijk Dak & Montagewerken begonnen als shirtsponsor van Erp 10. De corona crisis heeft ons allen parten gespeeld waardoor het niet eerder mogelijk was om de teamfoto met de sponsors te maken.

EG-Projecten is opgericht door Ed Geron. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een bedrijf dat dak – en gevelbeplating aanbrengt tot een bedrijf dat komt met creatieve oplossingen op kostentechnisch gebied. Vaak kunnen zij door hun kennis en ervaring van meerwaarde zijn in het project.

Colin van Schaijk, net als Joep Geron zelf ook speler van het 10e, is in de voetsporen van zijn vader getreden en is sinds 2019 eigen ondernemer. Als eigenaar van C. van Schaijk Dak & Montagewerken is hij gespecialiseerd in dakbedekking voor platte daken, staal zetwerk en dak- en gevelbeplating.

Joep en Colin zijn hierdoor niet alleen op het veld teamgenoten, ook EG-Projecten en C. van Schaijk Dak & Montagewerken combineren regelmatig de krachten om tot mooie resultaten te komen. Een van deze resultaten is het prachtige nieuwe shirt van Erp 10, waarin deze heren de komende jaren met het team voor de prijzen willen gaan.

P1090441.JPG

 

P1090438.JPG

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!