Uit de bestuurskamer: oktober en november

Uit de bestuurskamer: oktober en november

10 december 2021 16:15


Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden zo veel mogelijk op de hoogte te stellen van de zaken die spelen rondom de club. Daarom hebben we ook van de maanden oktober en november weer een kleine samenvatting gemaakt van het reilen en zeilen.

Coronavirus blijft voor beperkingen zorgen

Waren we in september en oktober nog blij met de verruiming van de coronamaatregelen. Nu in december zitten we weer midden in een lockdown. Een lockdown die wederom een aantal beperkingen oplegt om te kunnen trainen en voetballen. Na 17.00 uur mag er niet gesport worden op ons sportpark. Het gevolg is dat er daardoor een aantal teams op zondag niet kan en mag voetballen. Waar het toe leidt, niemand weet het.

Opvallend is wel dat her en der de rek er steeds meer uitraakt om iedereen toch zoveel mogelijk aan het voetbalspel te kunnen laten deelnemen. We merken ook dat het steeds vaker tot irritaties leidt naar oonze vrijwilligers.  Lontjes worden korter. De vereniging is van ons samen en iedereen heeft hierin zijn verantwoordelijkheden. Uiteindelijk zijn we wel allemaal vrijwilligers. Vrijwilligers die naast een drukke baan of andere vrijwilligersactiviteiten ook veel tijd en energie in de vereniging stoppen. Laten we elkaar wel met respect blijven benaderen.

 

Ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering is Lieke Verkuijlen tot nieuw bestuurslid gekozen. Zij neemt de bestuursfunctie van Paul Biermann over. Paul gaat het komende seizoen het vrijwilligersbeleid verder vorm geven en uitwerken.

Tijdens de ledenvergadering werden Jos Verkuijlen en Jan Bouw door de vergadering tot ere-lid van de vereniging benoemd.

 

Dank voor uw stem en bijdragen in de Raboclub-actie en Voetbal is passie van Albert Heijn

In de voorbije maanden hebben diverse leden en inwoners van Erp een stem uitgebracht op acties van de Rabobank en de clubactie van Albert Heijn. Mede hierdoor kon de penningmeester respectievelijk € 1.565,= en € 731,= in ontvangst nemen. Iedereen heel veel dank voor de ondersteuning en Rabobank En Albert Heijn voor de georganiseerde actie!


WhatsApp_Image_2021-10-12_at_21.27.35.jpeg

Uitreiken leidersjassen

In de voorbije maanden hebben meer dan 100 leiders, trainers en vrijwilliger de nieuwe jassen in ontvangst mogen nemen.  Nieuwe jassen kunnen nog altijd besteld worden via Rolf de Jong.

Beste_foto.jpg

 

Aanpassingen ledenadministratie, wijziging in uw persoonlijke situatie

In het voorbije seizoen is een start gemaakt met het aanpassen, opschonen en uitbreiden van de ledenadministratie. Heeft er onlangs een mutatie in uw adres, telefoonnummer, e-mailadres of persoonlijke situatie plaatsgevonden. Geeft dit door bij de ledenadministratie (zie hiervoor de web-site) zodat we deze up to date kunnen houden.

Daarnaast is een start gemaakt met het aanmaken van een vrijwilligersprofiel in de ledenadministratie. Hierdoor is het in de toekomst gemakkelijker om vrijwilligerswerkzaamheden aan het profiel van het lidmaatschap te koppelen.  Leden zullen dan digitaal benaderd kunnen worden voor het ondersteunen van vrijwilligerswerkzaamheden.

 

Deelname scheidsrechtersopleiding

Onlangs zijn 4 leden gestart met het volgen van een scheidsrechters opleiding. 3 junioren nemen deel aan de opleiding voor jeugdscheidsrechter. 1 lid neemt deel aan de opleiding voor verenigingsscheidsrechter.

Heeft u ook interesse in een scheidsrechtersopleiding neem contact op met Albert Oppers.

 

Teamfoto’s

Ondanks de coronamaatregelen zijn van nagenoeg alle teams nieuwe foto’s gemaakt. De foto’s kunt u raadplegen via de site van RKVV Erp.

Minis.JPG


Verschillende activiteiten tijdens de winterstop

Diverse activiteiten zijn inmiddels voorbereid om tijdens de winterstop te kunnen houden. De doorgang hiervan is afhankelijk van de verschillende coronamaatregelen. Raadpleeg hiervoor regelmatig de website.

 

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2022

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief 2022.Samen zijn wij de club.

Bestuur RKVV Erp.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!