RKVV Erp huldigt ereleden en 50 jaar materiaalverzorging!

RKVV Erp huldigt ereleden en 50 jaar materiaalverzorging!

30 oktober 2021 18:15Met de onderbreking van een “digitaal” jaar kon RKVV Erp haar ledenvergadering weer fysiek houden in het clubhuis. Ca 100 belangstellende leden waren aanwezig. Samen met het bestuur werd teruggekeken op twee door het coronavirus beïnvloede seizoenen. Een groot compliment was er voor alle leden, trainers, vrijwilligers hoe men in de voorbije seizoenen samen de schouders er onder heeft gezet om de club door de corona-pandemie te leiden. Een trotse penningmeester kon mede daardoor de aanwezigen een positief eindsaldo presenteren.

Ereleden

Het eind van de ledenvergadering stond in het teken van het huldigen van twee leden die vele uurtjes vrijwilligerswerk in de vereniging gestoken hebben. Jos Verkuijlen en Jan Bouw werden tot ere-lid benoemd. Beiden zijn vele jaren wedstrijdsecretaris geweest, trainer en leider van verschillende (jeugd)teams, lid van de jeugdcommissie en teammanager van Erp 1. Daarvoor hebben beiden jaren deel uitgemaakt van de wedstrijdselectie van Erp 1.

 

50-jaar materiaalverzorger

Tijdens de vergadering werd eveneens stil gestaan bij het feit dat Jan van Dijk 50 jaar materiaalverzorger was van RKVV Erp. Helaas kon Jan vanwege prive-omstandigheden niet bij de vergadering aanwezig zijn. In de voorbije jaren groeide de materiaalverzorging onder leiding van Jan uit tot een materiaalruimte waar menig betaaldvoetbalvereniging jaloers op is. 19 trainers van de selectie van RKVV Erp werden door Jan en zijn collega’s in de voorbije 50 seizoenen voorzien van het beste en goed onderhouden materiaal.

IMG_1005.jpeg
IMG_1010.jpeg
IMG_1011.jpeg
IMG_1014.jpeg
Jan_van_dijk.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!