Erp Dames 1 kampioen

23 mei 2023 20:00

Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver. Na een lange en zware strijd was het die-day voor Erp Dames 1. Een overwinning met minimaal 3 doelpunten verschil was voldoende. En in deze missie slaagden zij met vlag en wimpel.

De dames begonnen de dag direct goed met een heerlijk ontbijtje verzorgd door Joep. Met het krachtvoer op zak kon de ploeg van Leon Munsters en Joyce Ketelaars de arena op D'n Uil betreden. Met honderden fans langs de kant werden zij aangemoedigd om het beste uit henzelf te halen.

Toch mocht dit in de eerste helft nog niet echt baten. NLC'03 dames 3 bleek stugger dan verwacht. Wat Erp ook probeerde, hij wilde er de eerste 40 minuten gewoon niet in. Maar net voor rust viel hij dan toch. Het bevrijdende doelpunt was een feit na een mooie aanval. En iedereen kent het gezegde met die ketchupfles wel, dat ook nu weer waarheid bleek te zijn. Na het eerste doelpunt waren de dames los en legden ze na rust met oogstrelend voetbal een weergaloze pot op de mat dat resulteerde in een 9-0 overwinning.

Ruim voldoende om het kampioenschap binnen te hengelen. Een kampioenschap dat ze opdraagden aan hun Cees Beekmans.

En zoals het de dames betaamd wisten ze dat uitermate goed te vieren na de wedstrijd. Het dak ging er af en de dames genoten met volle teugen.

Namens RKVV Erp feliciteren wij dames 1 met deze geweldige prestatie.