Mannen van JO11-2 schrijven historie - Voetbalvereniging RKVV Erp

Mannen van JO11-2 schrijven historie

Mannen van JO11-2 schrijven historie

19 mei 2023 9:30


Het is zaterdagochtend 09:15, de jongens van de JO11-2 verzamelen bij het clubhuis, om vervolgens af te reizen naar Schijndel, waar het hongerige Schijndel wacht.

Deze dag was niet zomaar een dag, het was de dag waarop de JO11-2 voor de tweede keer in één seizoen kampioen kon worden.

Nadat de mannen begonnen waren in de 4e klasse en daar foutloos kampioen werden, promoveerde ze naar de derde klasse waar ze een knappe tweede positie hebben weten te bemachtigen en dus promoveerden deze koters naar de tweede klasse, dat was al uniek, want nog NOOIT promoveerde een tweede team tweemaal in een seizoen.

Echter bleek deze stap net te groot en hadden ze de gehele competitie de rode lantaarn in handen. De gifbeker moest leeg, volgens coach Jesse Deckers er was sprake van een heuse crisis. Er werden in vijf achtereenvolgende wedstrijden 0 punten gepakt. Eenmaal terug in de derde klasse, kwam er snel een einde aan de ‘’crisis’’ in de eerste wedstrijd werd met 7-0 gewonnen van Schijndel, en eigenlijk werd iedere wedstrijd feilloos gewonnen, alleen Juventud (Nederwetten) wist de mannen van de 11-2 op een 0-0 te houden.

De wedstrijd in Schijndel, de mannen hadden er een serieuze warming-up opzitten en waren scherp voor de wedstrijd, al snel was duidelijk dat er hier niet effe zomaar gewonnen ging worden, er moest hard gewerkt worden, uiteindelijk viel na 20 minuten de bevrijdende openingstreffer door onze topschutter Jim deze score werd alleen maar verder uitgebreid, in de ’35 minuut knalde man van de wedstrijd Tim van Lieshout de 0-2 binnen, de score is uiteindelijk verder uitgebreid tot 0-7!

Dat betekend dus: kampioen, de mannen kregen na de wedstrijd een mooi shirtje uitgereikt door Harry en Mark. Volgende week wacht Eli nog en dan zit het succesvolle seizoen er helaas alweer op.

Jesse Deckers
Trainer/coach O11-2

jo11-2_kampioen.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!