Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp begon vandaag in een redelijk vertrouwde opstelling. Dus nog zonder Roy, Emiel, Youri en Daan. Erp begon voortvarend aan de wedstrijd en was in het eerste half uur de betere. Joep kreeg een paar mogelijkheden, zonder dat de keeper van Sarto in moeilijkheden werd gebracht.

Na een klein half uur ging Tom Sebregts in de fout. Hij hield een aanvaller van Sarto vast die anders alleen op het doel van Erp kon lopen. De scheidsrechter kon niets anders doen dan Tom de rode kaart geven. Erp moest daardoor nog ruim een uur met een man minder de wedstrijd tot een goed einde zien te brengen. Net voor de rust viel ook Ruud Delisse nog uit met een blessure. Jesper van Os was zijn vervanger en speelde een prima partij.

In de tweede helft gebeurde aanvankelijk niet zo veel. Erp bleef vrij gemakkelijk overeind met een man minder. Na een klein kwartier gaf uitblinker Cas Jansen een fantastisch pass op Joep. Met een mooie passeeractie en een geweldig schot bracht hij Erp op een niet onverdiende voorsprong.

Door keihard te werken wist Erp de voorsprong te behouden. Erp kreeg zelfs nog een prima kans om op 2-0 te komen. Na een goede actie van Joep miste Jorg van Zutphen een opgelegde kans.

Zodoende bleef het spannend tot het einde maar Erp wist de drie punten in eigen huis te behouden. Door dit prima resultaat blijft Erp volop meedoen voor de bovenste plekken. 26 Februari de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper Nemelaer. Gelukkig voor Erp zal normaal gesproken Prins Roy dan weer aanwezig zijn.