Sterkselseweg 51
5591VE
HEEZE
tel. 040-2262698

Op een slecht en lastig bespeelbaar veld in Heeze wilde de ploeg van Jurgen van Wanrooij zich revancheren voor de slechte start van de tweede seizoenshelft een week eerder. Van beide kanten werd er in de eerste helft geen oogstrelend voetbal op de mat gelegd. Maar na 35 minuten was het Erp dat de leiding wist te nemen in de wedstrijd. Een hoekschop belandde via Bob van den Berg voor de voeten van Max de Jong, die daar wel raad mee wist. Hij tekende voor zijn eerste competitietreffer van het seizoen en dus de 0-1 voorsprong zo'n tien minuten voor rust. Zonder nog in de problemen te komen wist Erp met de leiding van één doelpunt de rust te halen.

Ook na de thee werd er door beide ploegen geen hoogstaand voetbal gespeeld. Mede door veel balverlies over en weer werd er niet tot grote kansen gekomen. Het lukte Erp niet om de benauwde voorsprong uit te bouwen, maar kwam uiteindelijk ook niet meer in de problemen. De drie punten konden in de bus mee naar huis genomen worden. Door de winst blijft Erp 'gewoon' bovenin meedoen en staat het drie punten onder koploper SC Kruisland.

Aankomende zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Om 14:00u wordt er op het hoofdveld afgetrapt voor de wedstrijd tegen de nummer tien Sarto.