Erp lijdt terechte nederlaag in Goirle - Voetbalvereniging RKVV Erp

Erp lijdt terechte nederlaag in Goirle

Erp lijdt terechte nederlaag in Goirle

VOAB 1 (zon)

3 - 0

Erp 1 (zon)

... (intikker)
... (volley)
... (schot)

Competitie

1e klasse B

Datum

5 maart 2023 14:00

Scheidsrechter

K.C.A. Mandemakers

Accommodatie

Sportpark Van den Wildenberg
Spoorbaan 45
5051ET
GOIRLE
tel. 013-5300319

Erp wilde zich na de nederlaag tegen Nemelaer graag revancheren en met een overwinning de aansluiting met de bovenste plekken behouden. In Goirle trad het aan tegen VOAB dat voorafgaand aan de wedstrijd vijf punten onder Erp stond. Het werd opnieuw een lastige pot waarin aan het kortste eind getrokken zou worden.

Aanvankelijk kwam Erp goed uit de startblokken en kreeg het na een fout in de verdediging van VOAB de eerste grote kans. Waar Rob van Rijbroek wellicht voor eigen succes had kunnen gaan, wilde hij de kans schenken aan Max de Jong. Het idee was goed, maar de uitvoering minder waardoor Erp verzuimde de openingstreffer te maken. Erp leek de wedstrijd goed onder controle te hebben in het eerste kwartier, maar daarna kantelde het veldevenwicht en nam VOAB het initatief over. Erp overleefde de eerste paar kansjes van de thuisploeg, maar de verdediging zag er even later niet helemaal goed uit bij een steekbal van VOAB. Een aanvaller werd vrij voor doelman Dennis van Ballegooij gezet en maakte geen fout; 1-0. Dit zou ook de ruststand zijn.

Na rust werd de voorsprong al snel verdubbeld. Na knullig Erps balverlies achterin profiteerde VOAB hier meteen van en maakte met een mooie lob de 2-0. Een snelle domper voor Erp dat daarna moeite had om terug in de wedstrijd te komen. Er werd te weinig gecreëerd en zodoende bleef de thuisploeg eenvoudig overeind. Het wist ook nog de nodige kansjes bij elkaar te voetballen en dit resulteerde in de 3-0 en hiermee was de wedstrijd gespeeld. Martijn Kanters, Jesper van Os en Tom van den Tillaart werden nog ingebracht en ging Erp vol op de aanval. Dit mocht niet meer baten, want echt grote kansen werden er niet meer bij elkaar gespeeld. Uiteindelijk liep Erp tegen een terechte 3-0 nederlaag aan.

Na twee nederlagen op rij zal er aankomende zondag uit een ander vaatje getapt moeten worden. Erp zal het thuis opnemen tegen de nummer dertien DOSKO. Dit zal gebeuren in nieuwe tenues van hoofdsponsor De Grootmeesters die zondag gepresenteerd zullen worden. Kom naar het sportpark en moedig de mannen aan naar drie punten!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!