Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Ook vandaag weer een nieuwe onbekende tegenstander SC Kruisland uit Kruisland. Dit kleine plaatsje ligt in het westen van Brabant.

Erp begon vandaag zonder de geblesseerde Rob van Rijbroek en de al langer geblesseerde Koen van Deurzen en Emiel van der Sanden. Ook Stef Munsters was niet van de partij door een schorsing.

Als alles meezat vandaag zat er zelfs nog een periode titel in voor Erp. Best zou dan moeten verliezen en Erp winnen.

Kruisland was de eerste helft de betere partij. Op een goede kans voor Max de Jong na, was Erp niet bij machte om het Kruisland lastig te maken. Heel veel bal verlies en lange ballen die hun bestemming niet bereikte. Kruisland kreeg eveneens niet veel kansen ondanks dat ze een duidelijk veld overwicht hadden.

De tweede helft was al niet veel beter. Kruisland had nog steeds het betere van het spel en Erp kwam niet veel verder dan verdedigen. Na een uur moest Ruud Hanenberg gewisseld worden voor Tom Sebregts. Helaas ging het even daarna fout. De scheidsrechter gaf een penalty aan Kruisland. Deze penalty werd wel heel gemakkelijk gegeven en Kruisland kwam niet onverdiend op een 0-1 voorsprong.

Wat Erp ook probeerde er werd geen enkele kans meer gecreëerd. Verdedigend was het vandaag zeker niet slecht. Echter aanvallend was het vandaag onder de maat.

Volgende week weer een nieuwe kans op 3 punten. Dan wordt er om 14:30 afgetrapt in Tilburg tegen SC ’t Zand.