Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp mocht vandaag aantreden tegen TAC uit Den Haag. TAC, al in het bezit van een periodetitel kon bij winst boven Erp komen. Binnen 5 minuten keek Erp al tegen een 0-1 achterstand. Matig verdedigen was er de oorzaak van dat TAC gemakkelijk kon scoren.

Na ruim een kwartier spelen kreeg Erp zijn eerste kans. De kopbal van Max de Jong werd geblokt door een verdediger van TAC. Even later kreeg ook Joep Offermans een prima kans maar ook hij wist het net niet te raken.

Na een klein half uur kwam onze keeper Dennis goed weg met een gele kaart nadat hij buiten de 16 meter hands maakte. De goed leidende scheidsrechter had ook de rode kaart kunnen tonen. De allergrootste kans op de gelijkmaker was weer voor Max de Jong. Maar weer ging de bal niet in het netje. Er is een gouden regel bij het voetbal als je de kansen zelf niet benut doet de tegenstander dit wel. Binnen 2 minuten maakte TAC de 0-2 en de 0-3.

TAC hoefde de tweede helft dus niet meer voluit te gaan. Erp bleef ondanks de grote achterstand toch proberen om de aansluitingstreffer te maken. Na een klein kwartiertje in de tweede helft lukte dit ook. Na een corner was Cas Janssen er als de kippen bij om de 1-3 binnen te tikken.

Ook Joep kreeg na een mooie actie nog een prima mogelijkheid maar wederom was hij niet gelukkig in de afwerking. In de laatste minuut kreeg Cas nog een kans en wist de 2-3 nog te maken. Deze viel echter te laat en TAC kon met de drie punten weer richting Den Haag afreizen.

Volgende week de laatste uitwedstrijd tegen Marvilde uit Veldhoven, aanvang 14:30.