Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp speelde vandaag tegen een tegenstander waar ze nog nooit tegen hadden gespeeld. VOAB uit Goirle.

De wedstrijd was amper begonnen of Erp stond al met 0-1 achter. Misschien wel de allersnelste tegengoal uit de geschiedenis.  Na 12 minuten leek VOAB op 0-2 te komen maar nadat Jeroen, de grensrechter  namens Erp voor buitenspel had gevlagd keurde de scheidsrechter de goal gelukkig af.

VOAB was heer en meester het eerste half uur en Erp mocht van geluk spreken dat het 0-1 bleef. Erp had geen vat op de snelle aanvallers van de tegenstander. Na een klein half uur ging Erp beter spelen zonder echt tot grote kansen te komen. Bob van de Berg kreeg de beste kans maar kopte de bal net over. De tweede helft begon met Daan van Hoof die Bob verving. Erp begon steeds beter te spelen en na een klein uur maakte Daan de gelijkmaker na een mooie voorzet van Youri Vissers. VOAB en Erp bleven de aanval zoeken maar echte grote mogelijkheden bleven uit. Voor Erp kregen Dieuwe van der Heijden, Joos van Dijk en Gijs van de Boom nog speeltijd. Naarmate de wedstrijd naar het einde toe liep kreeg Erp steeds meer de overhand. De keeper van VOAB moest regelmatig ingrijpen en deed dit naar behoren. Echter in de 85ste minuut was hij kansloos. Na goed doorzetten van Daan scoorde Joep Offermans de winnende treffer. Erp is uitstekend gestart met 7 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week weer een uitwedstrijd tegen DOSKO uit Bergen op Zoom op het programma.