Kervel 6
5667KN
GELDROP
tel. 040-2855817

Erp heeft afgelopen zondag geen goede zaken gedaan voor de stand bovenin. De ploeg van Jurgen van Wanrooij verloor in Geldrop met 2-1 en is daardoor uitgeschakeld voor de prijzen dit seizoen. Geldrop was iets gretiger gedurende de hele wedstrijd en op basis daarvan was de overwinning terecht.

De belangen waar groot vandaag, voor Erp betekende dit aan blijven haken bij de top of definitief afhaken. Ook voor de tegenstander Geldrop waren de belangen groot vandaag. Dat was ook te zien aan het gespannen spel in de openingsfase. Geldrop speel vaak snel de diepe bal en zo viel ook de 1-0 in de 25e minuut. Via twee onbedoelde aanrakingen viel de bal plots voor de voeten van een Geldrop aanvaller en deze haalde doeltreffend uit: 1-0. Vlak voor rust was Joep Offermans dicht bij de gelijkmaker maar zijn inzet ging bij de 2e paal net voorlangs.

Erp zette in de tweede helft druk op Geldrop, maar dit leidde niet tot echte kansen. Geldrop scoorde echter wel via een spaarzame uitval en kwam op een 2-0 voorsprong. Erp besloot hierna alles op alles te zetten door Cas Jansen naar voren te sturen en met hoge ballen wat te forceren. Uiteindelijk leidde dit in 75e minuut tot een doelpunt van Joep Offermans (2-1) toen de keeper van Geldrop een doorgekopte bal niet kon tegenhouden. Erp probeerde dit nog een keer, maar het mocht niet baten. Ondanks de nederlaag heeft Erp nog drie wedstrijden te gaan, waaronder tegen TAC '90 en Nemelaer (beiden thuis), waarin het zich zal inzetten om zijn hoge positie op de ranglijst te behouden.