Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Vandaag speelde Erp de belangrijke wedstrijd tegen DOSKO uit Bergen op Zoom. Immers bij winst blijft Erp bovenin meedraaien en bij verlies komt Erp in de middenmoot.

Met een 4-4-2 opstelling begon Erp uitstekend aan de wedstrijd. Veel balbezit voor Erp zonder tot grote kansen te komen. De beste kans kreeg Roy Verhagen maar zijn kopbal miste kracht en nauwkeurigheid. Erp gaf niets weg en de verdediging stond als een huis. Na een half uur was het raak voor Erp. Met een mooie actie en een geplaatst schot maakte Joep de niet onverdiende 1-0. Met deze stand gingen de spelers rusten.

In de tweede helft veranderde er in eerste instantie niet zo veel. Erp was heer en meester en het was wachten op de 2-0. Deze viel na ruim een kwartier in de tweede helft. Weer was Joep er als de kippen bij om beheerst de 2-0 te maken. Een paar minuten later mocht hij zelfs aanleggen voor de 3-0. Koen van Deurzen werd onreglementair in de zestien ten val gebracht en de scheidsrechter kon niets anders doen dan de bal op de penaltystip leggen.

Nog geen twee minuten later maakte DOSKO met een goed geplaatst schot de 3-1. Even leek het nog spannend te worden toen Dosko zelfs de 3-2 maakte. Echter de spits van Dosko dacht dat hij Maradonna was en scoorde via zijn hand. Gelukkig ging de scheidsrechter naar onze grensrechter en keurde de goal af. Erp speelde de wedstrijd uit zonder nog in gevaar te komen. Door deze drie punten blijft Erp in de buurt van koploper Nemelaer. Volgende week weer een uitwedstrijd ditmaal een reisje naar Leiden tegen FC Boshuizen.