Velddoornweg 6
5644SZ
EINDHOVEN
tel. 040-2551846

Dat Erp 1 het seizoen geweldig is begonnen mag een understatement zijn. En dit werd vorige week nog maar eens onderstreept na een heerlijke overwinning op koploper Best Vooruit. Afgelopen zondag stond een nieuwe kraker op het programma tegen FC Eindhoven AV.

Beide ploegen gaven elkaar weinig toe in de eerste helft. Maar toch was het Erp dat op een 0-1 voorsprong kwam. Net als vorige week kreeg Erp een penalty na het haken van Jorg van Zutphen in het zestienmeter gebied. De penalty was een prooi voor Youri Vissers. Lang konden de Blauwvossen niet genieten van de voorsprong. Een dieptepass vanuit de Eindhovense defensie richting de rechtsbuiten werd direct in een doelpunt omgezet door een schot in de korte hoek. Ruststand 1-1.

In de tweede helft bleef het spel op en neer gaan en werd het onvriendelijker in het veld. FC Eindhoven/av heeft gevaarlijke spitsen en Erp was zich daar van bewust. Maar geholpen door twee rode kaarten van de thuisploeg pakte Erp de voorsprong. Het was Bob van den Berg die binnenkopte op aangeven van Roy Verhagen. Daarna moest ook Erp met een man minder verder. Het was Stef Munsters die volgens de scheidsrechter zeer discutabel zijn 2de gele kaart pakt. Het laatste kwartier en de 10 minuten blessuretijd leverden nog een aantal hachelijke moment op, maar Erp flikte het opnieuw en pakte de 3 punten.

Kortom Erp strijdt op alle fronten volop mee. Naast een toppositie in de competitie is de ploeg van Jurgen van Wanrooij ook nog actief in de beker. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen nummer 3 SC Kruisland op het programma. Bij een overwinning houdt Erp dus minimaal de tweede plaats. Aanvang 14:00 uur!