Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp startte vandaag met een groot aantal afwezigen. Youri, Roy, Emiel, Daan en Koen waren niet beschikbaar vandaag. Erp probeerde in eerste instantie om het Marvilde lastig te maken. Verdedigend zat het goed in elkaar en beide partijen kregen nauwelijks kansen. Marvilde kreeg een kans maar gelukkig belande de paal op de lat. Erp stelde daar bijzonder weinig tegenover. Net voor de rust maakte Marvilde toch de 0-1. Verdedigend zag het er niet goed uit bij Erp en de tegenstander uit Veldhoven mocht met een kleine voorsprong gaan rusten.

De tweede helft was een copy van de eerste. Erp wilde wel maar kon niet en Marvilde beperkte zich tot het verdedigen van de voorsprong. Na een klein half uur in de tweede helft was het duel beslist. Marvilde was twee keer trefzeker in 5 minuten en besliste zo de wedstrijd.

Een kleine 10 minuten voor het einde kreeg Erp de  spreekwoordelijke kans om de eer te redden.  Een speler van Marvilde hield de bal tegen met zijn hand en kreeg de rode kaart en een penalty tegen. Ruud Delisse ging achter de bal staan maar wist alleen de paal te raken zodat het 0-3 bleef. Erp speelde vandaag een matige wedstrijd. Natuurlijk helpt het niet als er een half elftal door verschillende redenen niet aanwezig is. Volgende week nieuwe kansen tegen Heeze.