Erp voelt zich bestolen na nederlaag tegen FC Eindhoven

Velddoornweg 6
5644SZ
EINDHOVEN
tel. 040-2551846

Erp trad afgelopen zondag aan tegen de nummer 4 van de ranglijst. In en bij de amateurs van FC Eindhoven speelde Erp een sterke wedstrijd die uiteindelijk niet werd beloond met punten.

Erp begon niet goed aan de pot, al na twee minuten kwamen de Eindhovenaren op voorsprong toen er werd geprofiteerd van balverlies in de laatste linie. Rob van Rijbroek kreeg dé kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet miste richting. Verder was de eerste helft in balans met kansen over en weer.

Gelukkig trok na 52 minuten trok de ingevallen Joep Offermans de stand gelijk toen hij goed reageerde op een te korte terugspeelbal. Vanaf de goal pakte Erp het initiatief en speelde het met veel inzet diverse kansen bij elkaar. De grootste kwam in minuuut 85, Emiel van der Sanden kopte een corner van Yoeri Vissers binnen, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Een zuiver doelpunt volgens alles en iedereen dat Erp een warm hart toedraagt. De domper werd echter nog groter toen FC Eindhoven uit juist deze tegenaanval de 2-1 op het bord zette. Een doelpunt dat duidelijk naar buitenspel rook en ook werd afgevlagd, ondanks dat keurde de scheidsrechter deze goal wel goed tot boosheid van Erp. Na enkele minuten discussie en een aantal gele kaarten rijker werd de wedstrijd uitgespeeld.

Erp mag zich met recht bestolen voelen, helaas kopen we daar weinig voor. Aankomende zondag wacht om 14:00 uur op Sportpark D'n Uil EFC uit Eersel, opnieuw een zware dobber waar Erp jullie steun kan gebruiken.