5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp speelde vandaag de eerste competitiewedstrijd tegen Woezik uit Wijchen. Erp startte met de volgende spelers: Dennis van Ballegooij, Rens van de Steen, Ruud Haneberg, Koen van Deursen, Bob van de Berg, Roy Verhagen, Knud van de Heuvel, Youri Vissers, Luuk van de Steen, Joep Offermans en Rob van Rijbroek.

De wedstrijd was nauwelijks begonnen of Erp keek al tegen een achterstand. Een voorzet werd ingekopt en Dennis was kansloos op de inzet van dichtbij.

Erp probeerde deze tegenslag te verwerken en kwam naarmate de tijd vorderde steeds beter in de wedstrijd. In de eerste helft kregen beide ploegen geen echte grote kansen maar Erp had wel het meeste bal bezit.  In de tweede helft kwam Emiel van de Sanden in het veld voor Knud. Na een paar minuten in de tweede helft stormde Bob naar voren. Hij gaf een voorzet en deze bal werd op een prachtige manier ingekopt door misschien wel de beste man van Erp vandaag Roy Verhagen.

Erp bleef aandringen en was op zoek naar de voorsprong. In de 70ste minuut was het dan eindelijk zover. Emiel speelde zich vrij en gaf een afgemeten voorzet op Joep. Op een zeer beheerste manier liet Joep de keeper kansloos en zette Erp op een verdiende 2-1 voorsprong. Erp bleef de betere partij en hoopte zo de wedstrijd uit te spelen, en de drie punten in Erp te houden. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd verving Gijs van de Boom Rob. Helaas kwam een paar minuten voor tijd Woezik toch nog op gelijke hoogte. Via een snelle combinatie lieten ze Dennis voor de tweede keer kansloos en behaalde zo een punt tegen een beter Erp. Volgende week weer een nieuwe kans op 3 punten, Erp speelt dan in Eindhoven tegen Brabantia.