Gemengde gevoelens na gelijkspel tegen Leones

De Peel 6
6658DJ
BENEDEN-LEEUWEN
tel. 0487-591940

Na de nederlaag van vorige week zou een overwinning voor Erp zondag tegen 'laagvlieger' Leones uit Beneden-Leeuwen erg goed uitkomen. Op een regenachtig Sportpark 'Het Zijvond' waren de trouwe supporters wederom meegekomen om de ploeg uit Erp te steunen. En dat leek in de beginfase zeker geholpen te hebben. Erp schoot namelijk met veel power uit de startblokken. De eerste grote kans was dan ook voor onze Blauwvossen, welke helaas gemist werd.

Maar als een duveltje uit een doosje was het Leones die de voorsprong pakte. Na een goede actie die werd opgevolgd door een 'stifje' leek de bal vanaf de doellijn weggeschoten te kunnen worden door een Erpse voet. Niet bleek helaas minder waar en keek Erp in de 20ste minuut tegen een 1-0 achterstand aan.

Erp leek even van slag maar kon zich gelukkig in de tweede helft herpakken. Het zette de tegenstander direct onder druk en het creeërde een aantal goede mogelijkheden. Maar het duurde nog tot de 70ste minuut totdat Knud van de Heuvel de 1-1 binnen kon tikken na een prima aanval. Na de gelijkmaker leek Erp vol voor de winst te gaan, maar ook de tegenstander bleef leep loeren. Toch werd er niet meer gescoord en moest Erp het doen met 1 punt vandaag.

Een gelijkspel waar wellicht meer verdiend was. Aan de werklust lag het in ieder geval niet. Volgende week is de ploeg vrijaf, 21 november ontvangt het NEC AV op D'n Uil.