Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Een 6-punten wedstrijd, zo konden we het duel tegen Rhode wel beschrijven. Winst betekende aanhaken bij de middenmoot. Bij een nederlaag moest er echt naar bekeken gekeken gaan worden. Met dit gegeven in het achterhoofd reisde Erp af naar Sint-Oederode. Onder de stralen van een heerlijk najaarszonnetje floot scheidstrechter Koster om half 3 voor de aftrap.

Erp begon direct scherp aan de wedstrijd en zette Rhode hoog vast op eigen helft. Dit leidde na een kwartiertje tot een grote kans. Helaas werd deze gepareerd door de keeper. Een kleine tien minuten later was het weer bijna raak maar ook dit keer kon de keeper zijn ploeg op de been houden. Na deze kansen zakte Erp wat weg, maar ook de rood-witten konden niet echt gevaarlijk worden. Gelukkig was daar net voor rust Joep Offermans die koelbloeg afronde na een prima aanval.

Ook na de thee was er maar een ploeg die de dienst uitmaakt. Gelukkig werd het overwicht nu wel snel omgezet in goals. Koen van Deurzen koppte in minuut 61 de 2-0 binnen. De winst was binnen en Rhode gaf op. Erp strafde dit heel snel af met goals van Yoeri Vissers en Emiel van der Sanden. Na deze doelpunten was het plotsklaps de tegenstander die het netje liet bollen. Gelukkig was het slotakkoord voor Knud van de Heuvel die de einduitslag van 1-5 op het bord zetten.

Een belangrijke overwinning die er voor zorgt dat Erp klimt naar de 7de plaats op de ranglijst. Volgende week ontvangt het op Sportpark Den Uil FC Eindhoven AV.