Erp laat in 10 minuten wedstrijd tegen Nemelaer uit handen glippen

Sportlaantje 1 a
5076AM
HAAREN
tel. 0411-621419

Erp begon de wedstrijd tegen Nemelaer met het mes tussen de tanden. Op Sportpark De Walzaad in Haaren zette Ruud Delisse de Blauwvossen dan ook al na 6 minuten op voorsprong door een corner van Knud binnen te werken met het hoofd. Ook in de fase hierna zette Erp de tegenstander meteen onder de druk. Ondanks dat het geen gigantische mogelijkheden opleverde zorgde het er zo wel voor dat de tegenstander nauwelijk gevaarlijk werd. De grootste mogelijkheid in het eerste bedrijf kwam wel op naam van Erp. Na een goede actie van Emiel van der Sanden werd het doel door hem onder vuur genomen, helaas geen deze bal net over.

Na de thee helaas een compleet ander spelbeeld. Erp werd nu zelf direct vastgezet en de tegenstander klapte er met veel fysiek tegenaan. Erp leek deze eerste storm goed te overleven. Maar helaas in de 67 minuut was het raak na een mooie aanval van Nemelaer. Erp leek geknakt na dit doelpunt, want nog geen twee minuten later vloog ook de volgende bal in het netje. En jawel hoor de teller stond in minuut 73 zelfs op 3-1. De wedstrijd is in minder dan 10 minuten tijd compleet weggegeven. Wel bracht Koen van Deurzen de stond nog naar 3-2.

Helaas kon Erp zich de eerste helf niet belonen en ging het met lege handen terug naar D'n Uil. Volgende week zal er 90 minuten scherpte moeten zijn om Rhode in Sint-Oederode een nederlaag te bezorgen.