Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp startte vandaag vol goede moed na de winstpartij van vorige week. De wedstrijd was amper 10 minuten oud toen Joep Offermans na een mooie combinatie een prima kans kreeg om de score te openen. Helaas miste hij.

Na een kleine 20 minuten raakte Emiel van der Sanden zeer zwaar geblesseerd na een botsing met de keeper van Eindhoven. Lang bleef Emiel liggen en besloten werd om een ambulance te laten komen. Na ongeveer 40 minuten werd de wedstrijd hervat die natuurlijk als bijzaak gezien mocht worden na het heftige voorval.

Knud van de Heuvel was de vervanger van Emiel. De spelers van Erp wilden doorgaan en voor Emiel de wedstrijdpunten binnenhalen. Een prachtige aanval van Eindhoven zorgde ervoor dat Eindhoven met een verdiende voorsprong de rust inging. De tweede helft legde Erp nog meer arbeid op de grasmat. Het was niet altijd goed maar aan inzet was geen gebrek aan Erpse zijde. Erp kreeg steeds meer vat op de wedstrijd en het leek een kwestie van tijd totdat Erp op gelijke hoogte zou komen met Eindhoven.

Hoe jammer was het dan ook dat door een verdedigingsfout aan Erpse zijde Eindhoven op een 0-2 voorsprong kwam. Erp ging niet bij de pakken neerzitten maar vocht door om de aansluitingstreffer te maken. Na een verkeerde terugspeelbal kreeg Erp een indirecte vrije trap en Youri Vissers liet wederom zien dat hij beschikt over een uitstekende trap. De 1-2 was een sein om nog meer op de aanval te spelen. Koen van Deursen ging naar voren en Stef Munsters verving Ruud Delisse en Bob van de Berg verving Joost van Dijk. De beste kansen waren voor Luuk van der Steen. Het ontbrak aan een klein beetje geluk voor Luuk. Een gelijkspel was zeker gezien de tweede helft verdiend geweest.

Al met al een vervelende middag voor Erp, zeker gezien de zware blessure die Emiel vanmiddag opliep. We wensen Emiel heel veel beterschap. Volgende week een uitwedstrijd tegen Leones in Beneden Leeuwen.