5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp startte vandaag zonder de geblesseerde Youri Vissers. Voor de rest was er weinig verandert aan de opstelling vergeleken met vorige week.

Daarmee is ook bijna alles gezegd wat overeen kwam met vorige week. Erp begon lusteloos aan de wedstrijd en het elftal uit Eersel was de betere partij. Na een klein kwartier hadden beide elftallen een prima kans gehad om de score te openen. Echter beide pogingen liepen op niets uit. Na een 20 minuten moest Ruud Hanenberg geblesseerd het veld verlaten en kwam Gijs van de Boom hem vervangen. Een paar minuten voor het rust signaal ging het mis voor Erp. Bob van de Berg maakte een lichte overtreding en de scheidsrechter legde de bal op de stip. EFC liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en ging met een 0-1 rusten.

Na een grote verdedigingsfout kwam Erp binnen een uur op een 0-2 achterstand. Je hebt van die dagen dat er niet veel lukt en vandaag was zo’n dag voor Erp. Prima kansen werden eenvoudig gemist en dan wordt het moeilijk om een goed resultaat neer te zetten. Joost van Dijk en Emiel van der Sanden hadden hun vizier niet op scherp. Tot overmaat van ramp kreeg Roy Verhagen ook nog 2 x keer geel en moest Erp met 10 man de wedstrijd uitspelen.

Erp heeft vandaag niet getoond waartoe ze in staat zijn tegen een zeker niet super elftal, dus het blijkt wel weer als Erp geen 100% inzet toont ze van iedereen kunnen verliezen. Volgende week naar Haaren tegen Nemelaer zal Erp zeker uit een ander vaatje moeten tappen om de drie punten mee naar Erp te nemen.