Jubileumzondag

Jubileumzondag

Zondag_online_vierkant.jpg12 juni

Op de zondag sluiten we het weekend goed af. We starten in de ochtend vanaf 11:00 uur met een heerlijke brunch in de feesttent. Voor deze lekkere ochtend is iedereen welkom maar nodigen we met name onze ouderen leden van harte uit. Onder het genot van een broodje kan er gezellig gebuurt worden. Daarnaast zal Peter Kerkhof zorgen voor een fijne muzikale klank. Aanmelden voor de brunch kan via onderstaand formulier, de kosten bedragen €10 per persoon. 

Nadat iedereen lekker heeft gegeten is het tijd voor de RKVV Erp Oldstar wedstrijd. Een fijne pot voetbal tussen oud-sterren uit onze eerste elftal. Wie er acte de présence gaan geven houden we nog even geheim maar een spektakel gegarandeerd. 

Na deze wedstrijd is het tijd om het weekend echt af te gaan sluiten. Tijdens de derde helft kan er onder het genot van de muziek van verschillende DJ's en een lekker drankje nog een keer een klein feestje gebouwd worden. 

Aanvang brunch: 11:00 uur
Aanvang oldstarwedstrijd: 14:00 uur

Heb je aangemeld via onderstaand formulier dan sturen we je een betaalverzoek per mail of per telefoon. Wil je met partner of gezin komen, vul dan onderstaand formulier meerdere keren in. 

Aanmelden kan t/m zaterdag 4 juni. 

 

Naast onderstaand formulier kun je ook aanmelden voor de brunch door deze aanmeldstrook in te leveren. Dit kan bij de clubhuisbeheerders (clubhuis), Toon Kerkhof Vlaskamp 12 of Frits van Beekvelt Groot Dorsend 7 in Erp. Download de aanmeldstrook hier!

Aanmelden Brunch* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!