Jubileumzaterdag Jeugd Voetbalfeest

Jubileumzaterdag Jeugd Voetbalfeest

11 juni

De zaterdagochtend en middag staat volledig in het teken van het jeugd voetbalfeest. Een spektakel voor onze jeugdleden die ze zeker niet willen missen.
In de ochtend wordt er gestart met een programma voor de jongste jeugd t/m de JO11. De mystery guest zal de warming-up verzorgen waarna er verschillende spectaculaire (voetbal)spellen klaar staan. Heb jij bijvoorbeeld al eens levend tafelvoetbal gespeeld? De ochtend wordt afgesloten met iets lekkers. 

In de middag is het de beurt voor de JO12 t/m JO17 om het voetbalfeest verder voort te zetten. Ook hier zijn kosten nog moeite gespaard, wat dacht je bijvoorbeeld van een voetbalclinic onder leiding van een oud prof voetballer. En natuurlijk gaan we met de tijd mee en spelen we een spel waarmee voetbal op een hele andere manier beleefd gaat worden. Wat dat is, houden we nog even geheim. Ook hier zal de middag met iets lekkers worden afgesloten. 

Een DJ zorgt de gehele dag voor een vrolijke noot. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topdag! Om mee te doen kunnen jeugdspelers zich aanmelden bij zijn of haar trainer.


Mini's t/m JO11: aanvang 8.30u tot 11.30u aansluitend een frietje en snack
JO12 t/m JO17: aanvang 12.30 tot 16.00U aansluitend een frietje en snack


Zaterdag_online_Jeugd_vierkant.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!