Blue White Quiz Night

Blue White Quiz Night

Blue_White_Quiz_night.jpg

Heb jij het jubileumboek al van voor tot achter gelezen? Staan al die geweldige goals van ons vaandelteam nog op jouw netvlies? Of weet jij gewoon knetterveel gekke weetjes over voetbal? Zet dan met een dikke stift een cirkel om zaterdagavond 13 maart in je agenda! Want dan spelen wij de BLUE WHITE QUIZ NIGHT. 

Een quiz die door de partycommissie in het leven is geroepen om elkaar weer eens te zien en uit te dagen. Helaas nog niet op het voetbalveld, maar online deze keer. In diverse spectaculaire ronden nemen de presentatoren jullie weer even mee naar hoe het voelt om op onze club te zijn. En ondertussen wordt er gestreden om spectulaire prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje frikandel of een meter bier zodra de kantine weer open, jubileumboek van het 60-jarige en 75-jarige bestaan, een dienst meedraaien met onze geweldige materialenmannen of een Erp 1 VIP treatment met meet en greet. Dit wil je winnen toch?

De quiz is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen (een beetje kennis van de club is wel makkelijk om mee te spelen voor de prijzen) dus speel samen met je gezin, broer, beste vriend(in), buurman of buurvrouw of met je teamgenoot mee. Schrijf je team voor 12 maart in via onderstaand inschrijfformulier. Op de dag van de quiz sturen wij jouw een mail met alle informatie je die nodig hebt om mee te spelen.

Inschrijven Blue White Quiz Night

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!